top of page

TITULACIONS

excursionismo
P71216-124137.jpg
0.jpeg

GUIA ACOMPANYANT

DE MUNTANYA NIVELL 1

Permet conduir persones en terrenys de muntanya i ensenyar les tècniques així com transmetre’ls els coneixements sobre l’entorn muntanyenc i el medi natural. Aquesta formació no capacita per a l’ensenyament en terrenys accidentats ni en terrenys parcialment o totalment nevat.

GUIA ACOMPANYANT

DE MUNTANYA NIVELL 2

logo_uimla_small transparant.png

A més de les capacitats atorgades al nivell 1, permet exercir en terrenys nevats tan a peu com amb raquetes de neu. També permet transmetre els coneixements de l’entorn muntanyenc hivernal. Formació reconeguda per l’estat francès, per la plataforma europea i la UIMLA.

GUIA DE VIA FERRATA

(UNITAT DE FORMACIÓ OPTATIVA)

Capacita per conduir persones en vies ferrates i circuits d’aventura, per transmetre els coneixements del material de progressió i de seguretat, les tècniques d’ascens, de descens i de salvament en via ferrata.

corriente rocosa

GUIA DE BARRANC NIVELL 2

Permet adquerir competències per acompanyar en tot tipus de barrancs i rius adaptats a l’activitat.

Escalada Interior

TÈCNIC D’ESCALADA EN ROCODROM

(FORMACIÓ NO REGLADA) 

Capacita per animar sessions d’escalada i ensenyar les nocions bàsiques de progressió i seguretat en estructures artificials i en determinats sectors naturals.

Montañas nevadas

TÈCNIC D’ALTA MUNTANYA

Formació estrangera convalidada per l’EFPEM. Capacita per conduir persones en tipus de terrenys alpins i permet realitzar activitats com l’alpinisme, l’escalada en gel, l’escalada en roca i l’esquí de muntanya.

Image by Stage 7 Photography

GUIA ACOMPANYANT AMB BTT

Permet conduir persones en espais de muntanya,  en bicicleta Tot Terreny , ensenyar la técnica corresponent i transmetre els continguts propis del BTT.

PRINTEMPS1.png

GUIA ACOMPANYANT

D'ESQUÍ DE MUNTANYA

Permet conduir persones en espais de muntanya nevats, en territori andorrà, utilitzant la técnica d´esqui de muntanya, ensenyar la técnica corresponent i transmetre els continguts propis de l´esqui de muntanya.

bottom of page